KLIK UNTUK SEMAK

Rakan Facebook

Tentang Gagasan Melayu Perak

Gagasan Melayu Perak (GMP) adalah sebuah persatuan bukan politik yang bertujuan untuk menyatukan orang Melayu Perak bagi mempertahan dan memperjuangkan kepentingan dan hak orang Melayu, Bahasa Melayu, Institusi Kesultanan Negeri Perak, Agama Islam dan Adat Istiadat Orang Melayu Perak. Ianya lahir dari resolusi Perhimpunan Melayu Perkasa yang dianjurkan oleh Persatuan Darul Ridzuan Di Selangor dan Wilayah Persekutuan dengan kerjasama pertubuhan-pertubuhan bukan kerajaan Negeri Perak pada 9hb Ogos, 2008 di Universiti Teknologi PETRONAS Tronoh. Persatuan Melayu Perak yang diberi nama Gagasan Melayu Perak (GMP) telah diluluskan pendaftarannya pada 17hb Mac 2009. Mesyuarat Agung Penubuhan GMP telah diadakan pada 20hb Jun 2009 di Hotel Heritage, Ipoh dirasmikan oleh Yang Amat Berbahagia Tun Dr. Mahathir Mohamad Mantan Perdana Menteri Malaysia.


VISI :
Berusaha untuk menyatukan melayu khasnya di negeri Perak demi hak melayu seperti yang terkandung dalam perlembagaan dan mempertahankannya bahkan memajukannya serta kedaulatan Raja-Raja dan Agama Islam

Thursday 22 March 2012

NAMA ALLAH DI HINA ,BERAPA RAMAI YANG TAHU AKAN PERKARA INI !!!!!!!


INILAH WAJAH BUDAK YANG  MENGHINA 
NAMA ALLAH
DI FACEBOOK GROUPS NEGARAKU

Apakah tindakan yang perlu dilakukan ke atas kebiadapan budak ini. Adakah laporan polis perlu dibuat,ini sudah melampaui batas ini.

Bangun anak melayu, maklumkan pada semua melayu islam kita, ini merupakan satu penghinaan yang amat besar.

Diharap agar semua pihak mengambil tindakan yang betul,supaya perkara seperti ini tidak berulang lagi.

2 comments:

  1. HARAM JADAH MANGKUK AYUN PUNYA MAMAT

    ReplyDelete
  2. Inilah contoh contoh sebilangan anak anak melayu yang tidak mengindahkan bangsa sendiri diambang kepupusan dinegara sendiri.

    ReplyDelete

Popular Posts